orange som en satsumas

det blev vädligt stressigt och i sista minuten ändrade planer inför kvällen.   bio, luftslottet som sprängdes. och den var himlans bra.  eller ah,  alla filmer tillsammans.  verkligen något jag rekomenderar till er som inte sett dom än.   nu är det väl ändå dags för lite goofika och sen sängen.  godnatt!

den trettionde november tvåtusen nio

det var nästan lite tur att det inte blev någon bio igår.  eftersom jag då inte hade sett de två filmerna innan,  män som hatar kvinnor och flickan som lekte med elden.   men jag tänkte i lördags,   strunt i samma om jag inte sett dom innan,  jag förstår nog ändå.  men som sagt,   tur att vi inte såg den igår.   för nu är jag iallafall redo till hundra procent, påriktigt.  jag har kikat igenom dom två första nu,  och jag hänger med.  så imorgon är det sagt för den tredje och sista filmen,  luftslottet som sprängdes.

som trötter i de sju dvärgarna

det blev inte många minuters sömn inatt,  max två timmar. och vaknade varje tionde minut typ. men det fanns en orsak till varför.  så det blir nog ingen bio ikväll ändå,  utan vi tar den nog på tisdag istället.   för liksom somna där kanske inte är en sån höjdare.   appropå höjdare,  vi försökte sälja 50 höjdare på stan idag med laget,  och jag kan ärligt säga att det gick skit.    nu ska jag ta mig ett bad,  och sen väntar one tree hill och sängen.  vi hörs!

busungarna

damn it,   jag älskar hela den här filmen!  den måste jag ta och se någon dag.



jag hade nästan glömt hur mycket jag tyckte om dom här förut




people always leave

frågan är väl kanske egentligen varför jag är vaken nu och har varit uppe i en timme.  när det svider i ögonen som om att jag inte sovit på tre dygn.  men tro mig. jag har försökt att sova,   men kan inte.  och ligga rastlös i sängen är ingen höjdare.  så det känns som att det kanske blir en tupplur i eftermiddag.  nu är det iallafall fredag igen,  det gillar jag.  fast ärligt talat så känns det som att det är fredag hela tiden,   fredag hela veckan liksom.  appropå det,  jag älskar dom här klippen från det programmet.  haha!



troubles will come, and they will pass

jag har beslutsångest,  om jag ska ta den där himla sprutan eller inte.  om jag tar den, kanske jag blir döende sjuk, börjar gå baklänges eller kanske inte ens märker av den. om jag inte tar den, fortsätter allt som vanligt och jag kan bli smittad.  frågan är vad man ska välja.  okej,  jag håller med om att jag kanske räddar andra som är i riskzonen om jag tar den. och det är mest bara därför jag tar den i så fall.  men om jag ser i en annan vinkel,  om alla runt omkring mig tar den (vilket alla nu snart har gjort) blir ju dom aldrig smittad, vilket gör att jag också klarar mig..  utan att ta sprutan.   jag ska fortsätta att överväga.

the way you make me feel

damn it vilken bra film igår!   dock lite läskigare att ta sig hemöver.  när en stor gul måne såg ut och krascha med oss.  den såg på pricken ut som den i början på filmen.  rätt coolt om man frågar mig idag.  förresten,  undra när det var såhär fint väder sist?  därfööör, ska jag passa på att ta lite frisk luft.

the next chapter has begun

nästan allting som händer har en mening, det gäller bara att hitta det positiva i det. det kan vara svårt ibland, men någonstans finns det. det vet jag.   nog om det.   dags att jobba med mitt säljbrev nu, så jag riktigt kan luta mig tillbaka ikväll.   för bara så ni vet,  vi ska ha förtittning på bonde och därefter drar vi till biografen. vi ska se new moon.  kanske lite senare än vissa andra.  men det gör oss inget.
"..and third, I was unconditionally and irrevocably in love with him"


jag ledsnar aldrig på calle kristiansson


dagen då jag faktiskt känner mig klokare

i helgen var det hoffmaestro & craa,   dom var bra även fast jag bara såg två låtar.  det var väldans mycket folk och väldans mycket skratt, och det är väl det som räknas.  och nu är det måndag igen, och jag ser fram emot en myskväll.  måndagsmys låter inte fyskam! om jag tänker efter så kommer jag att ha många myskvällar i veckan. så nu börjar mitt veckomys!    men hörrni, passa mitt öra, för jag har ont.  dagens lite impulsgrej.  nog fast vi först tänkte göra det i fredags,   men ändåå.  så bäst för oss alla att vila ikväll,   visstdå.  haha.  hur som helst,  vi hörs!

jag viskar, men jag hoppas att du hör

dagens äventyr var en trip till ljusdal, som sedan förlängdes till korskrogen en sväng.  vi tog en fika på stan,  och våndades över att göra någonting impulsivt. men i nöd och näppe kom vi fram till att lägga det på en tanke tills måndag istället. och det var kanske bra gjort.  förresten så hade vi mysigt i bilen,  om ni undrade. och vi började planera vår trip till fjällen i januari.  och sibylla i sveg är redan bokat.   nä men hörrni,  nu ska jag iväg på myskväll med tjejerna.  vi hörs!





















det tickar på, och jag hinner inte med

nu känner jag mig lite duktig,  efter mötet med min coach idag känns det faktiskt som om att jag börjar se en framtid.  att jag har ett mål att sträva mot,  och påbörjat en bra planering till att nå den.  från att inte ha en aning till att nu kanske kommit på vad jag vill.   verkligen givande möten. BRA! efter mötet tog jag och brudarna en fika på stan,  och tusan vad ni är bra.  imorgon tar vi en roadtrip till ljusdal istället,  och testar fikat där.  kvällen blir en myskväll märom!  sen är det helg,  och det kommer bli en bra helg.

allt känns mycket lättare ibland

vissa tycker att det känns lättare att skriva ner,  än att tala ut.  och jag tycker att det känns bekant,  faktiskt.  men ibland kanske det inte är det bästa, eller det rätta.  men det känns bra,  iallafall för stunden.  jag vet det.

när jag tittar i dina ögon

ni bör hålla med om att det vore skönt att vara liten för en dag igen.  bekymmerfria dagar.  det var mycket enklare. det största problemet var kanske hur man knöt skorna.       jag skulle också vilja göra det omöjliga möjligt,   även om det bara var för en dag.  jag skulle nästan kunna ge vad som helst för det.  det kanske skulle ge en klarhet om vilken väg man ska välja i korsningen.  hur som helst,  nog om det, iallafall här och just nu.  för jag ska åka mot stan för lite träning,  om nu mitt knä tillåter det.

alla hittar en rätt väg att gå, någon gång

igår tog jag mitt pick och pack för en roadtrip.  en roadtrip halvvägs till fjällen, känns det nästan som.  det var iallafall en roadtrip till min kära viktoria mårtensson.  och det var en utav dom bättre resorna jag har gjort.  damn,  jag saknar när vi umgicks nästan jämt.  skoltider.  men egentligen är det faktiskt inte så himla superlångt till korskrogen,  så fler resor dit tack!   men nu är jag iallafall hemma igen.  hon jobbar.  men imorgon kommer hon hit istället,  och det gillar jag!      förresten,   pink är förjäkla bra.  jag älskar hennes låtar.



jag önskar att jag visste så mycket mer

igår var det fredag,  och det innebar fredagsmys. idag är det lördag,  och det innebär lördagsmys.  snacka om mycket mys!  och jag gillar det.  men nu måste jag ta tag i lite stuffs,  mitt rum ser ut som typ tredje värdlskriget. så jag tänkte starta igång min clean-mix musik.

I'm safe up high

jag lever fortfarande på min stockholmsresa jag for iväg på i tisdags.  jag var som sagt iväg och såg pink i globen,  och det var något så otroligt bra.  vilken otrolig show.   och vilken härlig människa.  och vilken härlig stämning det var.  verkligen ett minne för livet !  jag kommer att leva länge på den.   vi sov också på hotell,  så dagen efter tog vi en shoppingrunda på stan,  och sist av allt innan hemfärden tog vi en snabbtitt hos ernman.  tog lite kaffe och pratade minnen ;p .   okej, kanske inte.  men kul att jag har sett hennes område och hemmatrakter :)  ni som känner mig vet ju,  att jag tycker det är lite småcoolt sådär :)  nu ska jag fortsätta mitt tittande på one tree hill,  hihi!

I'd like to ask you some questions if we can speak honestly



imorgon tar jag bussen från hudiksvall 8.20 mot stockholm.  det ska spenderas lite tid med min kära syster.  vi ska se pink i globen,  och jag längtar super mycket!  det kommer att bli hur bra som helst!  vi stannar över natten på hotell,  och dagen efter är det shopping som gäller.  hon är bäst.    och sen kanske det blir en snabb vistelse hos ernman,  jag menar,  det var ett litet tag sedan vi umgicks nu,  så det är på tiden.   hon saknar mig förrsten pretty much.     iallafall,   jag har räknat ut att jag har spenderat rätt mycket tid på one tree hill,  helt ärligt är jag uppe i 3397 minuter på sju dagar.  kanske inte så mycket ändå,  eller jo,  ganska.   fast jag gillar det.       det handlar om att hitta sig själv, sina egna drömmar och en väg som leder till dom, OCH såklart kärlek.  det syftar dom rätt mycket på i serien,  och jag håller helt och hållet med.    nu har jag inte tid att sitta här,  för jag ska på pink imorgon,  haha!

allting har en mening, på ett eller annat sätt

fotbollsgala,  vi hade kul och vi skrattade a lot!  och det känns idag att det var full fart,  rätt trött och sliten om man säger så.  förövrigt har mitt knä börjat krånglat igen,   efter sisådär 3 år är det nu tillbaka, OCH jag hatar det.  det var nog inte så smart att spela matchen igår, iallafall inte hela.   sjukt ont.    but now,  time to mysa ner mig under täcket.  och hörrni,  min pappa är bäst!

ta ingenting för givet

ibland älskar jag hur ödet är bestämt,  efteråt.  ännu en händelse jag lyckas vara med om. och jag är inte ett dugg förvånad egentligen.   jag skulle skjutsa in pappa till stan.  när jag startat bilen slår det mig att jag inte har med mig körkortet.  pappa föreslår att springa in och hämta det,  men en annan tanke säger att,  jag har allitd haft med mig körkortet,  men aldrig blivit stoppad för poliskontroll,  så varför skulle det hända just nu?   som ni förstår körde jag iväg utan.   och när jag kommer till bärgningstjänst,  ser vi gula västar.. poliskontroll.   hjärtat slog och man kunde väl se det om man tittade i munnen.   TUR nog att jag hade en långtradare framför mig som tog all plats, och jag lätt kunde glida förbi.    problemet var ju att jag skulle hem sedan också,  men jag klarade mig.  tack för alla småvägar, så jag kunde ta mig hem genom hög.  jag ska aldrig mer lämna körkortet hemma.  nu ska jag ta igen mig med lite havregrynsgröt och äggmacka.

alla bär på ett eget ansvar

det händer att ögonblick hejdar sig,  tvekar och dröjer sig kvar.  tusentals tankar flammar upp,  tusentals frågor. man försöker finna svar, men man hinner inte.  för ögonblicket är redan borta.


en dag till en annan

det finns ingen återvändo,  det gäller att bita ihop, att försöka hålla fokus.  men ibland är det svårt, när moder natur inte står på ens sida.  det är piss att träna när det ligger tre cm snö på marken, regn/snö i luften och dessutom kyla.  det braiga är att det blir extra skönt att komma hem till en varm dusch och varm oboy.    jag ska iallafall ta en eller två äggmackor nu.  jag älskar ägg.

det du egentligen inte vet

jag störtgillar mitt maraton, och jag har blivit frälst i one tree hill. ni som följer den, ni vet hur bra den är.  och ni som inte,  följ!  jag måste erkänna att jag själv har börjat sett saker i nya vinklar och andra perspektiv på grund av den. och det är bra!  kan låta lite klyschigt,  men så är det!    iallafall,   igår kom jag på något,   att två kokande ägg är som kärlek.






man kan nästan tro att det var igår

återigen är det söndag,  och det betyder en hemmaslöatadetlugnt -dag. och därför har jag kikat igenom gamla bilder jag hittade på datorn och gamla "dagboksinägg" på lunarstorm.  vissa händelser känns som igår,  trots att det är över tre-fyra år sedan.  okej, där lät det som om att jag är super vuxen och tittade tillbaka trettio-fyrtio år sedan i tiden på min ungdom.  men ja,  jag tror att ni förstår vad jag menar.  det är rätt sjukt vad tiden tickar på egentligen. så jag ska fortsätta leva livet, och inte kasta bort någonting av den.  snart ska jag gosa ner mig i sängen,  det lutar åt film.

RSS 2.0