2010 02 28

och där var os slut för den här gången . och ja,  man är en stolt svensk måste jag säga. hur som helst, imorgon är det dags för jobb igen, bara två veckor kvar nu, vilket jag tycker är tråkigt.  men det blir nog bra med lite studievägledning också,  så jag hittar en bra utbildning att gå till hösten.  dags att flytta snart kanske :)  men nu är det i alla fall dags att göra mig klar inför sängen.   men först lite fika.   och hörrni, trots min förkylning, känner jag mig glad.    hihi  :)  . godnatt,  vi hörs!   pusssis



2010 02 28

ja,  det är match i sundsvall idag, matfors - team hudik. men inte för evelina hagström inte,  hon är förkyld igen. så det blir en lugn dag med kurering för henne istället,  och jag lovar att hon är superless.

2010 02 28

jag har fått lära mig lite nytt som jag ska försöka sträva efter .
det låter bra , så vi får väl se.

2010 02 26

jag skulle kunna spy på min hals , om man nu kan göra det.  jag avskyr att det börjar göra ont igen.    är det någonting som jag inte vill , så är det att bli sjuk igen.  och för att inte deppa ihop helt , vill jag inte vara ensam hemma ikväll.  jag ska allt försöka tvinga hit någon. en oplanerad kväll brukar oftast sluta planerad.

2010 02 25

förresten,  lönebeskedet jag fick ifrån ht idag var extremt glädjande.  klirr i kassan!

2010 02 25

skönt med en lite lugnare träning idag,  mycket lugnare med andra ord. mest teknikträning , vilket är behövligt.  fast nu väntar jag på hamburgare, och därefter soffmys. os-stafett. heja sverige!

2010 02 25

tänk vad musik kan göra bra ibland. speciellt låtar som speglar in på ens eget liv. det är bra.   hur som helst , så jag tänkte försöka träna skiten ur mig idag också , och strunta i träningsvärken.  haha. det är bara att köra på ändå liksom. men innan det behöver jag nog stoppa lite mat i magen. vi hörs !

2010 02 24

som sagt ,  jag skulle träna skiten ur mig. nu har jag gjort det. dock kanske lite dumt i -20 grader ,  men så blev det , och hualigen vad skönt det var. och inte satt det fel med bastu efteråt. vi bastade och tog oss ett kallt glas apelsinjuice. smaka på den ni ! efter det tog herrarna guld i sprinstafetten.  så ja , jag vet i alla fall vem som kommer att somna himla gott ikväll.   sov gott ni också !

2010 02 24

det känns bra med lite gehör . jag kan behöva lite vett , och ska väl försöka sträva efter det också . och tänk vad skönt det ska bli att få kämpa och svettas ut lite nu . bort med det dåliga . intervallträning står överst på min lista .

2010 02 21

att lägga ner energi på personer som egentligen kanske inte är värd det , råkar nog många ut för. men liksom varför slösa bort energi , när man kan ge den till någon som är så mycket mer värd den ? ja, det är bara onödigt.   det svåra är väl att man inte alltid kanske märker det själv.  men när en vän nämner det , kanske det är bäst att ta sig en riktig funderare.

2010 02 20

dagen har bara rullat på enligt planerna ,  och det resulterade riktigt bra !  plus att jag kommit underfund med rätt många saker . jag vet liksom vad jag vill , vad jag behöver och inte behöver . så varför stå still och trampa när man kan trampa framåt ? jag känner mig som en ny människa .

2010 02 19

jag har börjat se en vändning , äntligen !  jag känner mig piggare . det måste ha varit chokladen jag fick igår . hur som helst , tur som jag har så har jag haft sällskap hela dagen . plus att lars gjorde något magiskt med min dator . den är betydligt mycket snabbare nu , och jag kommer nog kunna stå ut ett tag till . hihi . nu framåt kvällen är det hög tid att börja planera inför morgondagen , dags att bli maximalt förberedd . så lite öva, äta gott och skratta är väl hur kvällen kommer att se ut . haha .

2010 02 18

vilken gullfis hon är ! linn bylars .  hon är guld värd !  nu ska jag mumsa och bli frisk .


2010 02 18

det är lite frustrerande att jag inte får ta den nässprayen jag egentligen vill ta. och det har doktorn bestämt. den nya hjälper först om någon dag , så snacka om täppt näsa.   och ska ni inte fråga mig vad jag ska göra idag ? jo , jag ska bara vara hemma .. ett väldigt händelserikt liv jag har och har haft den senaste veckan . jag saknar knattarna på dagis.     hur som helst,  det är tur att mobilen hojtar till , där folk ger mig lite underhållning i alla fall.

2010 02 17

ja , jag håller med.   det är dags att börja ta sig en riktigt funderare.

2010 02 17

det sägs att skratt förlänger livet ,  och därför borde jag ha ett liv på ungefär tretusen år till nu .  för vi har skrattat , skrattat och skrattat . ni anar inte vad vi ska vara med om . ronjarövardotter . så jag bara måste bli frisk till lördag ,  om inte , så blir det av ändå . jag längtar ! haha .

2010 02 17

farbror doktorn kunde inget göra . så det är bara till att vänta tills viruset i kroppen är borta . hoppas det inte dröjer alltför länge bara ..   för jag vill inte vara sjuk längre .

2010 02 16

det gick inge vidare för helena idag heller . men hon kommer igen , hon har två individuella lopp kvar , och jag slutar aldrig hoppas på henne. med däremot lyckades björn ferry ta hem ett guld ikväll ,   vilket lopp och vilken karl!  haha.    och innan jag lägger mig måste jag säga att kanada hittills är värdelösa arrangörer . oj oj oj .  godnatt !

2010 02 16

ikväll är det dags igen. hoppas att skidorna är mycket bättre idag än vad de var i lördags, och att skyttet fortsätter att vara lika fint.  då kan vi svenskar luta oss tillbaka i soffan och njuta. dock är det en hel del tid att ta igen på jaktstarten.  så det blir tufft, men ingeting sägs vara omöjligt. hon är värd en medalj! heja helena ! 

 

 


2010 02 16

jag har varit helt säker på att noomi och ola varit syskon . sjukt lika dom är.
tur att sarasahara rättar till mig .  dom är gifta . det fanns inte i min värld .
hur som helst så älskar jag dom . stieg larsson filmerna och tusen bröder !



2010 02 16

imorgon åker jag in till farbror doktorn i alla fall ,  så får vi se vad han säger .  för jag är fortfarande inte bättre . det dunkar konstant i mina bihålor och i mitt huvud . och snacka om att jag hade en mardrömsnatt inatt . jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen .    rätt skruttigt med mig faktiskt .

2010 02 16

marcus gjorde en bra insatts igår ändå . surt med 1,5 sekund ifrån medalj , men han gav verkligen allt . och han skulle inte ha kunnat åkt en hundradel snabbare .  så han gjorde det strålande ändå , sötmacke !

2010 02 15

bra charlotte ! där kom det första os-guldet . och nu skulle det sitta så himla fint med ännu ett guld lite senare ikväll . så kom igen marcus !

2010 02 15

och när hade jag tänkt att få bli frisk igen då ? det känns ju inte sådär jättre bra , med tanke på att min näsa inte har blivit ett dugg bättre . den är snarare sämre , för mina bihålor är inte okej . det gör ont . jävlajävla skit .

2010 02 14

för ett litet tag sen nu kom jag hem från min lilla promenad . och jag är dödstrött . det märks så väl att jag inte är frisk . jag skulle ha kunnat satt mig mitt i vägen och somnat , och det är inte okej . det var i alla fall skönt att få lite friskis luft , även om jag istället kanske skulle ha suttit still i solen än att promenera . fast jag trodde faktiskt att jag skulle orka med att lunka sakta fram .   

jag har i alla fall ätit godmat med mammsen och pappsen idag , och nu ikväll väntas allahjärtansdags- mys .   men först,  en tupplur .   vi hörs !


2010 02 14

jag vill passa på att ge ett STORT hjärta till er som står mig nära . ni som alltid finns där , ni som alltid stöttar till hundra procent . ni är guld värd ! jag är så enormt tacksam som har er . mamma pappa emelie släkt vänner .

2010 02 13

klart bättre melodifestival ikväll , än förra veckan.  och det var nog tack vare christine meltzer.  jag skulle nog kunna sitta och skratta konstant när hon imiterar charlotte pirelli. haha. jag rent ut sagt älskar när hon imiterar människor.

2010 02 13

jag kom nyss på att jag inte ens tagit ett friskt andetag utomhus sedan i onsdags , och det är inte okej. jag kanske ska jobba på en kortare promenad imorgon , om vädret lyckas vara lika fint som idag.  jag kanske blir lite piggare då.  för nu är jag sjukt less på att vara sjuk ..

2010 02 12

det enda jag just nu gör om dagarna är att ligga i sängen . i sängen har jag sällskap av mina förtillfället två bästa vänner ,    nässprayen och datorn .  att titta på bilder från sommar och sol , bal och student är någonting jag gjort iallafall ,  flera gånger om .  och jag ska bannimig åka iväg , helst snart . till sol och bad. ett måste känner jag . för det är så himlahimla underbart .


2010 02 12

ljuset har slockat påriktigt  .  det är helt kört med fotboll och tjejer i gävle imorgon .   men jag önskar er alla lycka till !  och kör så det ryker .  vinn helst !  


2010 02 12

ja,  här ligger jag .  och det känns inte ett dugg bättre . snarare sämre . orkar ingenting .  så jag kan glömma fotboll och hotellfrukost i helgen . och det gör mig less . det känns inte ok . det var liksom någonting som jag sett fram emot .  istället får jag ligga hemma och snora .  kul helg !

2010 02 11

om jag säger  fly on the wings of love med olsen brothers, love story med taylor swift, lips of an angel med hinder, don't speak med no doubt, i can't keep it in med cat stevens, helena och jag med the pinks och torn med natalie imbruglia .   vad säger ni då ?  jo, fjällen .





2010 02 11

eftersom jag inte är frisk än , befinner jag mig mest i sängen . och som ni ser har jag legat och pysslat lite i photoshop idag ,  då jag inte sov förstås .   det finns inte så mycket annat att göra .  film då förstås .   men visst känner jag mig lite hungrig nu ,  så jag ska nog pallra mig ner och se efter .   vi hörs !

2010 02 09

och helt plötsligt tändes lågan av arbetsmarknad .  det finns faktiskt ganska mycket .   och jag ska ge mig fan på att få tag i ett .  dock någonting  annat som känns piss är att jag är halvtsjuk fortfarande,  och helgen med cup och hotell närmar sig ..   inte ok .

2010 02 08

jag har bestämt mig .   jag drar mig nog ur den vågade utmaningen ,   och då menar jag verkligen vågade.  tanken var att jag tillsammans med linn skulle ställa upp i ronjarövardotter- audition i iggesund . det är teater på gång i sommar .  och dom söker bland annat rumpnissar .   det är proffisionella skådespelade med,   till exempel bill hugg (rasmus i andra avenyn) som mattis.  så det är inget skit .  och det var nog därför jag fegade ur .  men däremot kommer jag fungera som en bra coach till linn .  hon är anmäld .  och jag ska ställa upp till hundra procent .  det blir kul .   sådär ,  nu fick ni veta det .

2010 02 08

jag tog nog mitt förnuft till fånga när jag hoppade över träningen ikväll med mitt hälsotillstånd . väl resonerat !

2010 02 07

jag avskyr att min hälsa inte är helt okej .   fortfarande något skit i kroppen som varken försvinner eller bryter ut .  halsen spökar . även näsan .   hur som helst .  gårdagen blev väldigt bra .  först följde jag med linn på hockey ,  hon är numera ett starkt fan som alltid tar sig tid och hejar fram hudik .  och jag måste erkänna att det var en himla bra stämning .  och om det inte vore så kallt där inne , och att jag kände mig hundra ,  hade jag även kollat idag .   men ja ,  jag nöjer mig med resultatet också .   kvällen blev planerad att bli lugn , med snacks och tv .  men efter en besviken öppning på melodifestivalen bestämde vi oss för att åka in till stan och kika läget ,  vilket också ledde till gratis inträde på stadt runt klockan ett .  att vara nykter var kanske inget jag ska satsa på resten av gångerna ,  men det blev absolut trevligt .  och plus till att man inte är bakis idag liksom .   en toppendag skulle jag vilja säga .  nu tänkte jag kurera mig med lite esperitox, apelsin, kangjang .  vi hörs !

100207

jag är nog på väg att göra något vädligt vågat ,   haha .

100202

okej ,  jag hade en dålig dag igår .  överreaktion är vanligt då .  varför bry mig ?

'

varför är jag så jävla bra på att spekulera, analysera, se och höra ?    jag vet allt . 
ibland hatar jag det  ,    för kul att jag inte kommer kunna sova inatt , och imorgon och ..

'

det är någonting som har hänt ,      och det är inte okej !

cupsegrare 2010

cupseger på glysis i helgen .   bra tjejer !    dock himla trött imorse när ansvaret började igen.  06.00 ringde klockan.   men det var bara att försöka ignorera tröttheten.   för nu är det en ny vecka och nya tag.

RSS 2.0