2010 03 29

en "hemma, slöa, ta det lugnt" -dag har jag haft.  fast lite vettiga saker har jag gjort minsann.  slipat på mitt cv och personliga brev.  och lite tester till studievägledning.   men nu är det väl dags att kila till stan för lite träning igen.  och ikväll ska jag fortsätta med mitt slöeri.  hihi.   vi hörs!


2010 03 28

det blev en väldigt bra dag igår.  en väldigt lyckad lördag om jag ska vara exakt!  dagen började med en bra genomförd match mot korsnäs. och därefter var det 20-års fest hela natten lång.  superkul och trevligt!  :)  dock har det inte blivit många timmars sömn.  kom nämligen hem vid 7 imorse,  och klockan nio var det dags att stiga upp för att fotografera de yngsta lagen i team hudik. nivet till matchprogrammet. men det gick väldigt bra.  fast det blev i alla fall några timmars sömn senare när jag kom hem igen.  så jag har haft en mysdag med lars! :) nu ikväll har jag hjälpt linn med lite bilder också. och snacka om att vi smaskade på god glass!  :)  just nu är jag ganska speedad.  jag är övertrött,  vilket jag varit mest hela dagen.  haha.   men jag ska väl försöka komma i säng nu ändå tänkte jag.   godnatt!

2010 03 26

okej,  jag måste erkänna.  mina ögon är ofantligt trötta, vilket dom varit i ungefär tre timmar nu.  OCH därför tänker jag släcka vilken sekund som helst.  imorgon väntas en lång och energikrävande dag.  till att börja med har vi match mot korsnäs, och därefter väntas en 20-års fest långt in på sena natten.  en toppdag skulle jag vilja säga! :)  så jag kan behöva en hel del sömn.  så,  godnatt.   pussis!  :)

2010 03 26

till att börja med måste jag säga att proppen jag fick på min hand var väldigt minimal. ett pyttepytte litet blåmärke.  så ni söta behöver inte vara orolig. :)   eftersom det inte hände allt för mycket den dagen, kände jag att det var värt att nämna.  oviktigt vetande ni vet,  som mycket av bloggandet går ut på.  haha.   i alla fall,  jag är hemkommen från falun. en riktigt toppendag måste jag säga!  och som vi har skrattat och tokat oss.  toppengäng!  det var också ett supertrevligt och fint ställe vi var och kikade på. ansökan på jobb ska absolut göras,  och sen ser vi hur det utvecklar sig :)   hur som helst,   eftersom jag snäppar upp dialekter på ett fingerknäpp uppstod en liten grej,  MEN som tur var till dom jag kände och åkte dit med.  mer säger jag inte.  en liten tabbe sådär.  i alla fall,  en väldigt skojig resa.    men nu måste jag pallra mig hem, dags för träning om en liten stund.  vi hörs!

2010 03 26

håret ligger precis som det ska,  magen är mätt och belåten,  humöret är på topp.  jag är redo.  nu åker jag till falun! vi hörs!

2010 03 25

jag har för första gången i hela mitt liv fått en propp.  i handen.  från boxen igår. en väldigt liten en,  men ändå.   hur som helst,   jag ska alldeles snart dra mig mot stan igen.  försöka lista ut hur min framtid ska bli.  appropå min framtid,   imorgon åker jag till falun.  jag ska dit och kika på jobb,  och vet ni..  jag fick veta igår att det talar väldigt troligt till jobb.   jag hade hört det innan också,  men inte så här troligt.  det blir i alla fall spännande och se imorgon,  hur det är där.   men nu är det dags att kila.  vi hörs!

2010 03 25

just nu strömmar det bra musik ur högtalarna,  och jag sitter och funderar hur jag och mamma lyckades tro att våffeldagen var i tisdags.  plus att jag i morse hann tänka (när jag läste tidningen) varför det är två våffeldagar i år.  okej,  jag var trött.  jag lovar.

2010 03 24

nu känns det ganska skönt.  jag har rensat i mina kläder, och städat.  så ja,  jag trivs nu.  jag har även bakat en kladdkaka a la sara idag,  snacka om god!   hur kvällen slutar är fortfarande inte bestämt.  det beror lite på.  kanske lite singstar i hudik,  vem vet.   men först ska jag i alla fall äta lite, och sen iväg och boxas.  så passa er!

2010 03 24

idag har jag faktiskt en hel del att dona med,  bra va?  för annars är dagarna ganska gör-lösa.  och visst,  det kan vara skönt ibland.  men jag vill helst ha ett trivsamt jobb.

i alla fall,  på lördag får jag äntligen träffa viktoria,   som jag saknat henne.  för er som inte vet,  hon har varit i thailand i en månad.  OCH på kvällen ska vi på 20-års fest.     snacka om topplördag!   men nu måste jag se till att börja dona.   vi hörs!  pussis :)

2010 03 23

det är väl ganska så typiskt. när jag väl bestämt mig, och äntligen hittat ett par skor jag vill ha, så finns såklart inte min storlek. dom finns inte på stan heller.  men jag ger inte upp än. jag ska minsann göra ett rejält försök att få tag i dom.  och ja,  snörerna ska såklart dras åt en hel del där.        men ja,   dags att bädda ner sig kanske?  jo, jag tror det.  måste bara dona litelite först.  men i alla fall,  pussgodnatt!







2010 03 22

ett sort grattis till jojjo på födelsedagen vill jag börja med! :) och sen,  en resa till solen innan sommaren är här,  måste jag se till att fixa i alla fall.  hur skönt vore det inte att sola och bada liksom? jag vet,  superskönt.  hur som helst,  igår var jag på bio, tittade på avatar i 3D. och snacka om härlig film.  jag skulle inte säga nej till att bli en avatar i alla fall.   men nu,  dags för mig att sova,  godnatt.


2010 03 20

det svider ganska så bra i mina ögon just nu.  och därför tänker jag hoppa ner i min säng rätt omgående.  men bara för att nämna någonting,   jag är förtjust i kiwi.  puss.

2010 03 18

nu har jag verkligen sovit ut, 12 timmar tror jag det blev exakt. rätt skönt.  dock har jag vaknat en och en annan gång..  jag hade inga drömmar om dans på rosor om man säger så.  hur som helst,  idag ska jag swisha in till stan en sväng. kolla lite jobb, och träffa ida.  så det blir väl en ganska lugn dag. :)  och hörrni,  jag har världens träningsvärk efter boxen igår. bra där!   nu måste jag dona.  vi hörs!

2010 03 17

sådär,   då var jag hemma från ett powerbox-pass.  grymt kul var det !  och vilken kvartett vi har startat på onsdagar. linn, ida, paulina och jag.  topptopp! och det är såklart bara att höra av sig om någon är sugen att hänga på.   ju fler detsto roligare! :) men nu, dags för lite fika och dusch.   vi hörs!

2010 03 17

jag blev nöjd med mitt hår.  precis som jag ville ha det.  det syns inte att jag gjort "slingor" , men däremot ser det naturligt lite lusare ut.   mariana kan hon!  :)    lite svårt att se på bild, den ljuger pyttelite. men ja, såhär blev det ungefär i alla fall.  OCH välkommen till familjen, volumini!  :)


2010 03 16

innan jag lägger mig måste jag berätta att mitt hår har hittat en ny bästa vän, volumini. liten och perfekt.  och den ska inköpas så fort det bara går, så fort jag får tag i den ! 



2010 03 16

imorgon är det macajo som gäller.  lite hårklippning och slingor klockan 09.15.  jag borde väl vara lite nervös egentligen, ljust är väl inte riktigt min grej liksom.  det som gör mig trygg är att ida kan fixa till det med lite mörka slingor om det inte känns helt bra! topp där vill jag lova!  :)

2010 03 16

ja ,  jag vet att det är dåligt med min uppdatering just nu.  men som sagt,  har knappt varit hemma de två senaste dagarna. jag har befunnit mig hemma hos larsgrabben :)   hur som helst,  igår började jag träna för fullt igen,  och jag lovar att jag tappat FÖÖR mycket nu när jag varit sjuk.  jag har nog aldrig varit med om att bli trött efter sådär sex ryck,   det är inte okej.  men jag ska ge det lite tid,  det kommer tillbaka.  något som är toppen är att ida börjat tränat!   :)

och hörrni,  kolla in mitt fika efter träningen igår.  snacka om toppfika!


2010 03 14

snacka om topnotch!     och vilken topplåt det här är.




2010 03 12

och då var jag utvilad och pigg :)    kvällens planer är att först träna en sväng,  och därefter lite party !  så jag har inte tid med er just nu.  ha en trevlig fredag,   vi hörs !

2010 03 12

jag älskar vår.  lyckorus hela tiden liksom.    fast jag tänkte ta mig en tupplur nu,  och sen kanske jag skriver en liten rapport.   vi hörs !

2010 03 11

jag har inte haft tid att sitta vid datorn dom två senaste dagarna,   vilket också är orsaken till dåligt uppdaterande som ni säkert förstår.  hur som helst,  imorgon är det min sista dag på åviks förskola. det känns faktiskt tråkigt. för jag har verkligen kommit in i rutiner och så vidare nu.     vad som riktigt väntar nu är jag väl inte helt säker på. lite studievägledning i alla fall.    nämen alltså,  nu börjar det bli en sådan där lång och tråkig text.  och därför tänker jag avsluta med att säga att jag längtar till onsdag.  jag kan avslöja att lite klippning och slingor väntar,  och det är top notch!  hihi.   puss   s    !

2010 03 08

ja, jag vet att jag egentligen borde sova just nu.  men liksom,  jag lever på positiv energi, och då är jag pigg.  och då behöver jag inte så himla mycket sömn.  brava!  hihi.  men ja,   jag ska väl ta och försöka sova ändå.  bara för att liksom.   vi hörs!  puss     s   !

2010 03 08

ja,  jag är liskom bara hem och vänder.  jag ska dra mig mot stan igen,  hihi.   och hörrni,   jag älskar att våren är här, hihi.  snacka om mycket fniss!  puss  s ss

2010 03 07

ja, alltså kalle och hans spelmän skulle ju lätt ha gått vidare till final. skönt gäng! haha. tråkigt att dom blev utslagna bara.  men dom hade i alla fall min röst,   helt klart.


2010 03 07

mums !    behöver jag säga mer ?   hihi .

2010 03 07

och där anlände jag.  nu ska det bli skönt att bädda ner sig och sova.  det har varit en rätt lång dag. en lång toppendag för att vara exakt.  och den avslutades lite lugnt och skönt med singstar.   nu är det bara att hoppas att jag snart blir 100% frisk.   och sen kan det väl inte bli så mycket bättre?    godnatt alla fans.

2010 03 05

vad som helst, men låt mig få vara pigg imorgon. det vankas äventyr.  vi hörs!

2010 03 05

jag är förälskad i det norska språket.  helt såld.

2010 03 05

vid det här laget har jag lärt mig att min hälsa fungerar lite som en berg & dalbana.  idag är jag påväg upp igen,  alltså jag mår bättre idag.  hoppas det stannar här sen.

2010 03 04

tänk vad allt kan förändras fort.  från att må skapligt bra,  till att någon timme senare må urdåligt. det har varit min livs värsta natt hittills. det är inte magsjuka igen,   utan något annat som spökar.  och jäklar vad less jag är.  godnatt.

2010 03 03

inte konstigt att jag blivit sjuk så ofta nu. mitt immunförsvar har tydligen varit på rymmen. och kan ni tänka er , christian har hittat det! tror ni jag är nå glad eller? typ fem varv runt jorden, och tillbaka.  nu kommer jag att hålla mig frisk framöver i alla fall.

2010 03 03

hualigen vad vit jag har blivit efter alla sjukdagar.  därför tänkte jag försöka komma iväg på solariet i helgen,  och kanske få tillbaka den normala färgen.   för visst ska man väl vara vit när det är vinter,   men inte såhär,  inte jag i alla fall.  jag tänkte även försöka hinna med att boka en tid till mitt hår.  men dock får jag nog hoppa över matchen på söndag .. men att kanske, kanske börja träna lite lätt till veckan.  men vet ni?  nu blev jag sugen på glass! det verkar som att min aptit är påväg tillbaka.  vi hörs!

 


2010 03 02

spritat rum/hus, nybäddad säng och nyduschad.  hejdå magsjukabaciller för gott hoppas jag!  men hemma från jobbet blir jag imorgon ändå, det där med 48 timmar, plus att jag behöver vila upp mig och få tillbaka energin. och nu,  dags att sova kanske?  säger hon och drar efter en stor jäsp.   vi hörs.

2010 03 02

jag vet att det kan låta klyshigt,  men mitt personliga horoskop stämmer på pricken. det är precis som om att jag själv skulle ha suttit och skrivit ner det. lite skrämmande faktiskt.  hur som helst,  så har jag en hel del saker att reda ut / rätta till.

2010 03 02

älskar jag solsidan?   ja!

2010 03 02

tack för det, magsjukan verkar i alla fall ha vandrat vidare (peppar peppar). skönt. men jag är förtillfället helt energilös, nästan tappat rösten och snorig. och hemma från jobbet blir jag i alla fall till torsdag. men hörrni,  ett tips jag fick som fungerade himla bra vid magsjukan,  försök att dricka actimel. den gjorde susen!

2010 03 01

ska det inte vara nog med att jag sjuknade om i min förkylning i fredags?  nu ligger jag i magsjuka också. allt på samma gång. efter det här måste jag väl kunna hålla mig frisk,  jag borde väl vara immun mot allt som finns nu snart.  jag som hade sett fram emot en spännande hockeymatch tillsammans med linn ikväll.  typiskt. i stället får jag ligga nerbäddad i sängen. nu ska jag försöka sova. godnatt . pusss och kram (på avstånd)

RSS 2.0