sista dagen

idag kan jag säga att det är 2009,    men imorgon är 2009 förbi för gott.   aldrig mer 2009,   istället 2010.   därför ska jag ha en jävlajävla bra sista dag på året.  och den ska jag tillbringa med ligan och grabbarna.   och som sagt,   jag säger som igår,    jag är så himla redo jag kan bli för ett nytt år.    
nu,   hudiksvall en sväng.    hörs!

gott nytt år

det känns skönt att avsluta året 2009 när jag känner mig glad. och orsaken till det är väl lite att jag känner mig redo för ett nytt år. påriktigt.   det är dags att blicka framåt, blicka vidare mot nya mål och ett bra nytt år.  liksom rensa allt och få en ny start.   försöka att lägga allt som hänt,  bra och dåliga saker, bakom sig.    dock känns det lite läskigt att allt går så himla fort,   för man sitter väl snart på ålderdomshemmet,  liksom.  men ja,   därför ska jag verkligen ta vara på 2010.  jag är redo,  gott nytt år.

jag är på rätt väg, känner jag

ja,  alltså man slutas aldrig skattas tillsammans med tjejerna.  jag tycker om dom.    
a n n a r s, jag fortfarande en arbetande kvinna, och jag behöver min sömn.  godnatt!

jag vet vart jag står

eftersom jag just nu är en arbetande kvinna, måste jag sova tidigt ikväll känner jag.  hur ska jag annars orka kliva upp liksom?   så ja,   jag ska fortsätta stega i mina drömmar och sova gott.   natti!

that's who i am

det känns väldigt bra.     och nu åker jag till stan.  jag längtar !

god jul

en lyckad julhelg är precis passerad,    igen.   och det dröjer väl inte länge tills den är här igen. emelie och kalle har precis lämnat the town,   vilket jag tycker är tråkigt.    men i alla fall,  jag är superduper nöjd med de julklapparna jag fick,   :) barbiedockan <3  haha .   plus att jag snart håller på att bli helt frisk ifrån min envisa förkylning och hosta,   tack och lov.    så nu ser jag fram emot nyår,  och ett bättre nytt år !      men nu,   städning.    sen gosa i mitt nya täcke innan fotbollskikning.


21 december

tänk att man ändå kan vara såhär glad,    trots min förjävliga hosta,  och min förkylning.  det beror nog på att det är och känns magiskt på något sätt.    det är bra!      men jag vill gärna bli pigg och frisk nu,  tack.

dan, före dan, före doppardan

min jäkla förkylning och hosta verkar inte vilja ge sig än.   så jag blev hemma från dagiset idag också.  istället ligger jag och myser i min säng till julmusik samtidigt som jag ser hur all härlig snö bara vräker ner.   plus att jag vet att mamma är inne och köper julklappar,  hihi.   ibland kan jag bli som en fem åring när julen slår in.  fast det får man.

snacka om ögongodis!

söndagsmys med hundtricket och one tree hill.       PLUS knäck förstås.  


jag har hittat en ny väg, och jag ska välja den

läget med mig är inget bättre,  snarare sämre.  min näsa är totalt genomförkyld, min hals gör fortfarande lite ont.    men det är den jäklajäkla äckliga hostan jag avskyr mest,   känns som att jag ska dö varje gång jag ska hosta.  DESSUTOM ser jag ut som rudolf med röda mulen.   så ja,   det är bara skrutt med mig.   men ändå måste jag orka ta mig till stan idag,   jag har fortfarande bara inhandlat en julklapp,  bra evelina!   fast egentligen brukar jag alltid vara sen.  klar med allt den 23 liksom.   nämen hörrni,  nu tänkte jag tycka lite synd om mig själv,  och proppa i mig knäck,   även fast jag knappt känner smaken.  men ja,   jag vet ju att jag tycker om det iallafall.

nothing else matters

en snorande näsa,   en värkande hals.   ja, det är läget med mig,  och det är orsaken till att jag är vaken den här tiden.   igårkväll tittade två tomtenissar förbi och piggade upp mig,  carolin och psara.  det var bone klockan 20 som stog på schemat,   och sen tittade vi igenom gamla minnen,  bilder och filmer.  vissa saker känns nästan som igår.  

nämen nu ska jag väl kliva upp ur sängen,  frukost lockar där nere.   vi hörs!

tisdag

ungarna är förjäkla söta,   jag kommer att trivas!   det tråkiga är att jag känner mig lite hängig nu,  och det beror nog på sprutan jag tog igår.  så det är nog inte helt omöjligt om det blir en tidig kväll idag.  plus att jag hoppas på att jag är 100% pigg imorgon igen.    och hörrni,   tusan vad med snö det är ute !  det är bra.   vi hörs!

jag vet, och jag ska

första dagen på dagis.   störtsöta barn!  jag älskar dom.   men tusan vad trött jag är nu.   så en snabb dusch nu,  sen ska jag lägga mig.  börjar så tidigt som halv 8 imorgon.  godnatt!   ps.  idag tog jag den där himla sprutan,  och ont i armen.   plus att hon högg mig med nålsprutan,  igenom skelettet typ.  hon gjorde lika på mamma.   damt in,   det gjorde ont.

sankta lucia, ge mig en tia

om ni inte har sett den här filmen,  se den.  har ni sett den, som de flesta säkert redan har gjort,  se den igen vettja!   och hörrni,  jag älskar den här låten,  och jim carry.   



ja,

vad ska man säga.    ingenting.

standing strong

båda var väl egentligen värd att vinna,   även om jag höll ett lillfinger mer för calle.   för han var bäst ikväll,  och det var han som fick min röst.  men ja,   han blir nog artist ändå.    men nu tänkte jag iallafall lägga mig,  godnatt!

f r e d a g

fredag igen,  och det börjar kännas som en vana att säga det.  det är iallafall idolmys ikväll.  och eftersom mitt förbannade knä gör ont idag igen,  måste jag hoppa träningen ikväll.  jag hatar mitt knä.   men hörrni,   nu är det iallafall pizza som gäller,   sen fredagsmys.    ps. jag har inhandlat den första julklappen idag,   tummen upp.

damn it!

i veckor nu,  eller framförallt de senaste dagarna har jag övervägt.  det har gått fram och tillbaka.  men i onsdags var det väl,  då bestämde jag mig.  och det kändes faktiskt helt okej.  har fortfarande inte ångrat mig,  men kanske istället börjat tvivla lite nu.   för idag for jag nämligen in för att ta den där himla svinsprutan ändå.  fixade privatchaffis och allt (millan). jag kände mig verkligen redo.  men tror ni att det var något vaccinerande idag eller?   nej,   bara måndag-torsdag.  så ja,   jag börjar nästan fundera på om det är meningen att jag inte ska ta den.  klart man funderar.  jag får väl se om jag fortfarande står fast vid att ta den nästa vecka.  jävla grissjuka.

fotboll är livet, fotboll är bäst

höööörrni,    bara så att ni vet.  min stjärna josefin halvarsson är värvad till allsvenska umeå ik.  de ni!   sjukt stolt och glad jag är !

rätt lustigt. jag kikade igenom lite historik på min facebook tidigare

 


Statusuppdatering, 29 september kl. 20.43.
Evelina Hagström, som sagt.. mariette, calle och erik topp tre.

 

ganska nära.  för i kommentaren nedanför tippade jag tove på en fjärdeplats.  så lite ombytta platser på mariette och tove så blev det ganska precis som jag tippade.   hihi


nollnio tolv tio

"hur mycket väger lyftdockan som vi ska lyfta i lyftprovet?" haha,   jag älskar den filmen,  se upp för dårarna.  och jag blir så pepp till att söka till polishögskolan.     hur som helst,  dags att göra lite nytta.  hörs!

ju ju ju jul

spola fram till 1.33 ,   och känn lite julstämning.    jag ska nog visst se någon utav dom filmerna senare tror jag.  dom är rätt härlig.   men det bli efter bonde såklart!



jag vet att jag ska

jag har verkligen inte tid med att sjuk nu.  jag har saker att fixa,   plus att jag ska tillbringa dagarna på dagis från och med nästa vecka.  och det ser jag fram emot.  det blir kul.    så jag hoppas verkligen att min hals ger falskt larm just nu.    hur som helst,  jag har inte tid att sitta här,  vi hörs!   förresten,   ikväll är det redan bonde igen.

det är var jag kommer ifrån

damn it vad bra han är !  synd bara att ljudet inte stämmer till bilden efter halva klippet ungefär.   men det gör inget,   för himlans vilket ögongodis han är.



ja visst visste jag väl det

det var inte alls svårt att somna igår fast att jag råkade somna i tre timmar precis innan.  men däremot var det svårare att kliva upp idag.   helst skulle jag väl velat sova hela dagen,  men ja,  det skulle inte vara så bra.  jag fick iallafall dra mig upp ur sängen klockan elva.  det som lockade var reprisen på one tree hill.    och nu har jag lite ärenden att utföra,   vi hörs.

andra advent

jävla jävla skit,   jag som längtar till söndagar och one tree hill.  tro'nte man somnar precis innan och vaknar tre timmar senare.   tur att det går i repris imorgon.

jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här



smalare än thord igår,   dom var bra.  dock trött och sliten idag,   men det hör väl till gissar jag på.  därför väntar jag nog med julstädningen ett tag till,  och startar en film istället.   och sen är det one tree hill.

jag försöker att strida mot känslan


jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

iallafall,   hur kvällen slutar är fortfarande oklar.  men vi kanske ses i dimman!

vi ska vara dom vi vill vara, hellre nu än efteråt

erik och kalle i final,  precis vad jag ville.  nu spelar det egentligen inte någon större roll om vilken som tar titeln idol 2009.  båda är värda att vinna,  men på olika sätt.  erik har en enorm röst och utstrålning, men det har han nästan haft hela tiden.  kalle har däremot utvecklats från någon blyg till en artist,  vilket idol egentligen kanske går ut på. sen har han ju en otroligt bra röst han också.  så ja,   det spelar ingen roll om vem som vinner.

den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut



skrev inte jag nyss att det var fredag? vart tog den här veckan vägen?  tusan vad fort det rullar på.  snart jul !  eftersom det är fredag är det fredagsmys,   såklart! oj,  nu måste jag rusa ser jag.  ska iväg och jobba,  skönt att göra lite rätt för sig.   men ja,  vi hörs!

jag älskar hennes nya skiva





cause tonight is the night

en fullspäckad dag hittills,  eller ah,   känns det som iallafall.  så nu är det väl bara att invänta bonde, innan läggdags.    förresten,  jösses vilka krav arbetsförmedlingen har börjat ställa nu.  bara satt ni vet liksom.  nä,   nu ska jag lyssna på lite musik från när man var liten,   rätt mysigt.




första december igen

jag känner mig så himla värd att lägga mig i sängen och titta på film nu.  förresten,  har ni tänkt på att det snart är jul och ett nytt år,   IGEN.  känns som att julafton var igår,  eller ah,  nästan iallafall.  vi hörs!

RSS 2.0