ASUS

Jag störtgillar min nya leksak.  Min nya dator.

FÖRSVINN

Jag skulle inte tacka nej till att bli frisk påriktigt nu.  Hostan kan väl bara säga hejdå.

PANDORA

Jag skulle nog kunna tänka mig att vara en avatar lite oftare.   Verkligen en kväll att minnas i lördags.  Bilder hittar ni på facebook.  Awesome.

OCH DET ÄR MED BASTA

Åh nej.  Det kryper fram något jag bara vill ignorera. Det känns inte okej.  Men hur det nu än blir, så tänker jag i alla fall inte missa lördagen,  även om jag så får bli en dödsjuk avatar. Det är nämligen film-tema på kåren i Sundsvall, och tillsammans med de två pinglorna bildar vi en avatar-trio bland alla dess studenter. Tro mig,  det är inget ni skulle vilja missa.


LÅÅÅNGA DAGAR

Om jag inte skulle haft tillgång till klocka eller dylikt,  skulle jag gissa på att det var fredag idag. Väldigt jobbigt med tanke på att det bara är onsdag. Men det har varit väldigt långa dagar hittills den här veckan,  och det är nog orsaken.  Det blir annat sen!   Hur som helst.  Om ni undrar,  så trivs jag bra i Sundsvall. Jag har nog valt den rätta vägen än så länge, och jag hoppas jag fortsätter med det.  

EN NY FAVORIT

"Det finns inga känslor i rymden"   klockis.

PLANERING

Jag sitter och planerar över den kommande veckan,  och det ser ganska fullt ut.  Dock inte så mycket just aktiviteter,  men det är mycket annat som gör att tiden tickar på riktigt ordentligt.  OCH jag håller tummarna för att mina kristaller lyckas hålla en någorlunda jämn balans. Jag orkar inte känna mig yr helt enkelt.

ALECIA BETH MOORE

     


YOU KNOW

Ni som känner mig vet precis hur jag fungerar när jag ska inhandla någonting nytt,  någonting roligt. Hybris, lyrisk,    ja nivet.  Så,  om jag nämner ordet ny dator..  Mm,  jag tror ni hajjar.

HOW TO DO?

Appropå känslor, (ifrån det tidigare inlägget) så är jag fylld av ganska många  sådana just nu.  Jag vet inte riktigt vad som är vad längre.  Allra skönast vore att bli av med dom tror jag.  Frågan är bara hur. Jag ska i alla fall försöka med att ta dagen som den kommer, och passa på att leva!  Så får vi se hur det slutar.


FEELING

Jag har sagt det förut, och jag säger det igen.  Det mesta som hela tiden händer, har någon mening med sig. En positiv, även om det kan dröja att inse ibland. En känsla jag har bara.

SJUK

Det känns inge bra det här inte.  I förrgår började jag hosta extremt, vilket fortfarande sitter i.  Och igårkväll bröt allting ut. Sängliggande.   Det värsta är att jag måste ha lyckats hosta loss mina kristaller eller något liknande,   för på plats är dom inte.  Jag vaknade nämligen med den äckliga känslan av yrsel imorse igen.  Less tjej.

GRAFISK DESIGN

Kan ni tänka er.  När jag gick gymnasiet, traskade man mellan lektion och lektion. Det var bland annat svenska, engelska, historia och grafiskt.  Grafiskt var det man tyckte var roligt,  det man längtade till att ha.  Och det hade man två gånger i veckan.  Annars var det bara tråkiga ämnen (ja, ni förstår vad jag menar).  Och tänk nu,  nu ska jag bara hålla på med grafiskt varje vardag i tre år framöver.  Awesome.   Awesome.

RSS 2.0