NYÅR

Finally.  Nyårskläder, check. Vin, check. Fixa till-grejer, check. Tandborste, check. "Med andra ord", check. Kamera, check. Biljetter, check. Imorgon tar vi tåget, och jag hoppas att stockholm tar mig med storm. Gott nytt år på er alla!

ÅTERTRÄFF MED BRUDARNA










ÅTERTRÄFF MED DE GAMLA TEAMHUDIK


PÅRIKTIGT REDO

Nu kan jag baka, laga mat och därefter äta upp det vid ett fint dukat bord. Till maten kan jag skära grönsaker och allt vad som önskas. Jag kan sikta på att bli ny mästerkock närmare bestämt, speciellt när äggklockan håller koll på tiden åt mig. Till dessert blir det glass och nyvispad grädde. Efter maten/desserten blir det lite skoljobb (även nu under jul) för mig, men det kommer att vara mycket roligare nu med en bra datormus. Så medan jag jobbar får ni gärna lyssna på lite musik från min ipod som är kopplad till braiga högtalare. Och är ni nyfiken att kika igenom min studentlitteratur står den på hyllan. Och eftersom vädret är så kallt kommer de mysiga och varma kläderna till pass, samtidigt som det lilla och söta syster-ljuset värmer upp rummet. Så ja,  jag är verkligen redo för Oscarsgatan. Mina nära och kära är bäst, inte bara för att de gjort mig redo, utan för att de finns. Det är de allra viktigaste i hela universum!  Jag älskar er.


JIIHA

Julklapparna ligger redo under granen inför den mysiga dagen imorgon!  Julisaftonen. Hihi!  Och vad med saker jag har att se fram emot. Morgondagen, juldagen, annandagen, nyårsafton, skiiweek och flytt.  Allt detta inom en månad ungefärius. Och hörrni, idag kom min syster heeem. Lyllos mig! hihi

HARRY P

tre av sju, check!


FLYTT

Då har jag flyttat hem igen, i väntan på min nya lägga. Bara att gilla läget. Det kommer säkert att gå bra, men jag längtar mycket  till 1 februari.

FÄRDIG

firade med godfika efter ett bra arbete med webbplatsen (jojjosvante och jag är klar), men framför allt för ett bra betyg i digital bild och illustration- kursen också. tummen upp!

LUCIAFIKA

Jag har tur. Blev bjuden på luciafika hem till johanna&joppe. Vi dängde även av en film och hade det trevligt.  Se så gott !



Därefter kom vi in i julstämning och skakade loss..
(jag tycker alltid att det är lika kul, varje år, haha)

I ladan,


På dansgolvet,


I klockuret,

L L LYRISK

Jag är ofattbart lyyyyyrisk! !!  Hur ska jag kunna hålla tyst? Hur ska jag kunna vänta?!   Okej,  i vanliga fall skulle jag skippat att nämna det,  för det säger er ingenting.  Men jag var tvungen att få ner det någonstans. My bad.

ALL IN

Helgens planer är smidad och klar.  Imorgon, bartömmning på kåren, där i vanliga fall en dryck går på 25 kronor.. Jag vet i alla fall en klass som är laddad.

BONDE SÖKER FRU

I kvällens program ska det tydligen hända lite dramatiska saker,  och som jag längtat till det. Därför passar jag på att tacka ja till inbjudan hos min kära klasskamrat och granne..  eller ja, 200 meter nedanför mig.  Det ryktas om att det ska finnas nybakta pepparkakor där också.

BIRSTA

Idag tog vi oss en tripp till Birsta, jag johanna och joppe. Jag var ute efter lite julklappsköp samtidigt som j och j hittade inspiration till att inhandla lite nytt till deras nya lya.  Javisst,  han flyttade upp hit igår nämligen. 
I alla fall,  jag kan känna mig lite lugn,  jag hittade nämligen julklappar till tre stycken.  Jag hittade även lite annat skoj,  så jag har befunnit mig nere i hobbyrummet och pysslat lite ikväll.

VART TAR TIDEN VÄGEN?

Ja, nu är kursen i digital bild och illustration snart slut också. Bara presentationen kvar imorgon.  Veckorna går jävulskt fort. Liksom, snart är första terminen avslutad, vid årskiftet bra precis. Sen är det bara fem terminer kvar..  lite skrämmande faktiskt.

TA TAG I DET SISTA

En kväll på skolan igen.  Jag tycker att det är görmysigt.

NINTENDO

Ja,  det blir en stentuff tv-spelsturnering ikväll. Låt spelet utse vinnaren.
Jag är taggad!


KATSHING


LÅ LÅ ÅNGHELG

Min helg började redan idag. Jag och johanna är klar med exuppgiften. Så jag ska minsann ta vara på den lediga stunden.

NU ELLER ALDRIG

Det är över.

RSS 2.0