fotboll hela helgen lång

om ni hängt med vet ni att det är glysiscup hela helgen lång.   och igår spelade vi.  vi vann alla.  bra tjejer!   imorgon väntas semifinal,  och om vi vinner den,  final.  bara att börja tagga till !  

men nu känner jag för lite frukost. vi hörs!

fjällen

veckan i fjällen går nog inte att beskriva.   men att jag vill tillbaka kanske förklarar hur sjukt bra vi hade det.  gänget plus vemdalens finaste stuga,   och mycketmycket mer.    ja,   som sagt,   jag vill tillbaka.

lugnet före stormen

med tanke på att jag för en timme sedan inte hade börjat packat,   känns det rätt bra nu när jag faktiskt är klar med det mesta.   bara lite småsaker kvar.  bra där !    annars har jag haft en toppendag vill jag lova.  först stan med viktoria och johanna, sen träning och därfter bastumys tillsammans med mårtenssonviktoria.   snacka om en bra dag,  ulrik.   men nu behöver jag nog lite sömn.    och ni som inte hängde med på varför jag har packat väskan,    vi drar till fjällen imorgon.  och det som finns kvar att säga,   se upp !

det är som en förutsägbar film, man vet liksom hur det slutar


jag kan knappt tro att det är sant ,   fredag.  så himlahimla skönt.  och att få lite ledigt i några dagar till veckan känns också superskönt.  nu kan man liksom pusta ut,  påriktigt.   PLUS ,  att ni anar inte vad jag har varit med om idag.  hur som helst,   kvällen är fortfarande lite oklar,   det enda som är klart och som egentligen är det bästa är att jag har finsällskap.    och innan det ska jag hinna ta mig en dusch och äta.  så vi hörs!

blicka framåt

ni anar inte hur skönt det känns att det är fredag imorgon.  det innebär att det snart är lördag,  viktoriamårtensson,  och sen söndag,  vi drar till fjällen !    bilresan med tjejerna ligger i topp på listan,  OCH sibylla-stoppet i sveg.  när vi väl kommer hem drar glysiscupen igång direkt.  så jäklar vilken bra tid jag har framför mig nu.

men nu han'te jag tid att sitta här.  det ska lagas mat och donas.   vi hörs !

jag borde ha lämnat det för länge sedan

två inlägg på en och samma dag,    när hände det senast liksom?  var ett bra tag sedan jag över huvud taget skrev ner någonting.  men det har haft sina anledningar,  vilket jag inte tänker gå in på.   hur som helst,   viktoria kommer hit på lördag,  och tror ni att jag längtar?  JA.  som jag saknar och behöver den tjejen alltså.  vi har lite att ta igen.

nu gäller det bara att orka vara vaken till 21.00 och 45 minuter till efter det.  sen kan jag lägga mig och sova gott.  det är jag värd.   så himla värd.

sss

man får inte skrämma mig till vettet på det där viset!    aldrig, aldrig igen.

'

jag har förstått nu, poletten har trillat ner.   men åt helvete för sent.


sov du lilla videung

jag ska försöka att hålla mig vaken en liten stund till,   sen går jag och lägger mig.  trött är bara mitt förnamn just nu,  och längtar efter att få sova.    bara jag inte fortsätter att drömma den förfärliga drömmen jag hade inatt.   men ja,  vi hörs.

fairytale

hittills har 2010 varit bra,   och det ska bannemä fortsätta så.  eftersom det nya året innebar att rensa det gamla,   borde väl mina elva bekännelser ingå där.   och därför borde jag väl elda upp dom eller något.

jag bara älskar dom


det ser ljust ut vill jag lova

jag har suttit och funderat på vad jag har att se fram emot i det kommande året.   i slutet på januari är det fjällen som gäller, vilket följs av årets roligaste fotbollscup direkt när jag kommer hem,  glysiscup.  därefter planeras en resa till umeå i mitten på februari,  och strax därefter fotbollscup igen,  så kallad nordicup.  då är vi strax framme i mars,  och våren är snart påväg. en ny trip till jönköping skulle sitta bra,   och sen en trip till solen.     så jag ser verkligen fram emot 2010.

'

alltså,   jag säger det alldeles för sällan..    men jäklar vad jag älskar min släkt. kan knappast finnas bättre.  toppenkväll verkligen!   plus att mormor, morfar, pappa och jag såg en fet komet (eller något liknande) ikväll.

jag ser det med positiva ögon

fotbollen ger mig energi just nu.    jag älskar att vara igång igen efter mitt rätt långa uppehåll.  ibland funderar jag på om det kanske var en mening att jag, först skulle bli skadad och sen sjuk för att vila upp mig, så att jag skulle känna 100 % energi till just fotboll.   det vet man inte.     men jag är ju mycket för meningar nivet.   en tänkare och analytiker om saker som sker.
i alla fall,    imorgon har det redan gått 13 dagar sedan julafton (!?)   jag förstår inte vart tiden tar vägen.   OCH det är också åviks förskola som gäller !     om jag ska orka med dagen,  behöver jag sömn.    så godnatt !

2010

då var det 2010.   och det ska bannimig bli ett toppen år !  nu är det liksom en ny start på allting.  och några nyårslöften?   hm,   nä.   det är nog inte min grej.   det brukar oftast spricka innan jag ens försökt mig på dom. 

det var iallafall en bra kväll igår, och sjukt sliten idag. så dags att somna in igen.   hörs.

RSS 2.0