2010 04 29

håhå,  toppkväll igår.   p p party.    fast det var mindre kul att träna med vätskebrist,    och jag vet att jag inte var ensam om det.. ;p  hur som helst,  imorgon fyller mitt charmtroll år och han ska få vakna till min vackra stämma.  
och hörrni,   det börjar bli lite meningslös att skriva tror jag.  så bli inte förvånad om jag vilken dag som helst slutar skriva.    höhö.

2010 04 27

aah ,   mina fingertoppar mår inte bra.  det är ganska svårt att slita sig må ni tro.  
så nu ikväll får jag nog hitta på något annat, om jag inte finner en lösning på det. hihi

2010 04 26

hörrni,   idag fick jag min gitarr.  och jäklar vad nöjd jag är.  vilket kap!
snacka om att jag suttit och klinkat hela kvällen.   gitarr-hysteri.  la la la..



2010 04 24

mitt humör är på topp,  alltså riktigt på topp!   tänk er själv,   vi dängde timrå med 5-0 idag,  solen skiner, det strömmar massa bra musik ur högtalarna OCH det är lagfest och grillning ikväll.   så ja,  ni förstår väl.   nu ska jag dona och pyssla innan staan.  vi hörs,  om vi inte redan syns i dimman ikväll!

2010 04 23

GODNATT.


2010 04 23


2010 04 23

och idag verkar det bli fint väder igen,    lite frukost på altanen kanske?  jo jag tror det.   bara jag får upp lars den trötta..  inte det lättaste alla gånger,  haha.    I ALLA FALL,   jag har köpt en gitarr,  för här ska det börjas spelas.  eller ja,  på måndag beräknar jag att få den.   appropå något annat,  igår var jag på min livs första arbetsintervju och ja,  det kändes ganska bra.   och nu är det bara att vänta och se..  

Dags för att kila ut.  Vi hörs!

2010 04 20

ni anar inte hur slöa dagar jag har (förutom förra torsdagen). så det är tur att jag har lars som har det lika som mig. för det är oftast slött dag efter dag. vecka efter vecka. fast ändå rätt skönt om jag ska vara ärlig. speciellt nu när det är så fint väder om dagarna. och eftersom man lyckats fått upp lite solbränna, tog jag mig ett svettigt pass i solariumet efter träningen idag. bara för att försöka behålla den lite.  rätt skönt det också.  det där med solarium är en bra uppfinning. jag solade faktiskt en gång förra veckan också,   och i söndags.  lite fuskbränna kanske.  MEN I ALLA FALL, nog om det.  jag tänkte nog lägga mig snart.  känner mig trött konstigt nog.  vi hörs!



2010 04 18

snacka om en panglördag. och vi lever! grillning, party och 20-årsfirande på krogvägen 11.  viktoria mårtensson.  dock har jag inga bilder ifrån kvällen,   men ja,  jag lovar att det var en klockiskväll. tack alla!   hur som helst,   ganska sliten idag, så jag ska slöa med film i stan.  men innan jag beger mig,    luta er tillbaka till den underbara låten.  tänk er sol, grillning, sommar till den.  topptopp!


2010 04 14

underbart med ett stort u.  tre dagar i rad har jag ätit frukost ute i solen,  rostade mackor m. marmelad och ost dessutom. och därefter legat och slöat.   så ja,  inga tvivel på att våren är här.  snacka om ett och annat lyckorus.  dock blir jag mer och mer påmind om något jag måste ta tag i, inte för att det är bra väder, utan för att dagarna bara rullar på.    men ja,  man ska se till att leva på lyckorusen nu i alla fall!  hur som helst,  ikväll är det dags för powerbox igen,  så passa er!

2010 04 12

snacka om att jag haft en mysig uppvakning idag.  fler sådana mornar tack!  :)

2010 04 11

till att börja med vill jag gratulera viktoria och stina på födelsedagen!  och berätta att vi hade en supertrevlig kväll igår hemma hos stina.  god mat och mycket skratt.  :)

och idag hade vi match mot laget sundsvall i svenska cupen,  där alla gjorde ett strålande jobb.  fastän vi förlorade kändes det nästan som en vinst, med tanke på hur allt varit på sistone.  vi visade i alla fall att vi är på rätt väg framåt.  bra tjejer!

och nu ikväll ordnade jag lite fruksallad m. sås. det smakade smaskens,  lovar!  dessutom är det himla nyttigt.  eftersom jag blir så ätanågotgott-sugen på kvällarna, är det nog perfekt att fixa.  nog om allt,   nu tänkte jag mysa till det lite.  vi hörs!

2010 04 08

snacka om att det här är en klockis-låt.   sommar, ja tack.


2010 04 08

ganska sjukt hur beroende ett dataspel kan vara.  jag och lars satt från åtta till tre på natten igår/inatt, alltså sju timmar non-stop.  och vi fortsatte imorse och blev klar vid fyra.  klockrent spel.  pröva själv,  när ni har tid. machinarium heter det. 

2010 04 06

en skön och slöig dag kan man säga att det varit.    förutom lite hårdträning nyss då.  hejdå påskgodis!  bravava.  kvällen hade jag väl tänkt skulle ha blivit hemma och lugn.  men icke.  den blir borta och vild i stället.  okej, kanske inte vild.  men ja,   jag tar i alla fall med mig min kiwi-påse och åker till iggesund.  vi hörs!    och jag lovar att knäppa kort på en älg om jag ser en sådan efter vägen.

2010 04 05

och nu är jag på hemmaplan igen.  och jag måste erkänna att jag haft en toppenhelg!
igår var vi som sagt ute och åt,  och efter det blev det en liten utgång.  vi åt på jensens,
och det är också där vi knäppte lite kort. fast nu tänkte jag faktiskt dra igång lite avsnitt
jag missat,  så vi hörs!



2010 04 05



här har jag försökt fått med det mesta av mina inköp.  och jag känner mig nöjd.


2010 04 04

jag måste erkänna att jag älskar stockholm i vårväder. snacka om att man blir på topphumör! det är vandring genom stan som gäller hela dagarna.  och visst börjar det kännas lite i fötterna nu.  men jag kommer lätt att hålla ut i en dag till.   hur som helst,   jag måste svira om nu, för vi ska snart ut igen.  lite mat osv. väntar!  :) vi hörs!  pussisar


2010 04 03

skinande sol, och ett riktigt vårväder här i stockholm.  snacka om att humöret ligger på topp!  och snacka om att jag haft världens bästa shoppingdag.   ta en titt vettja. och hörrni,  jag älskar min nya skinnjacka!



2010 04 02

idag har det blivit stan hela dagen,  och visst har lite ont i fötterna.  men det går över snabbt. :) för jag ser fram emot till ännu en heldag imorgon, och i övermorgon..  och i överövermorgon.  jag kommer nog bli ganska nöjd efter det.  i alla fall så är det här lite av det jag inhandlat idag.   men nu ska vi mysa till det ! vi hörs.  pussisar


2010 04 02

och framme i stockholm är vi,  och jag kan ju säga att jag bor ett stenkast ifrån malena och alla andra kompisar.  dessutom känner jag på mig att det här kommer att bli en topphelg.  en hel del shopping är planerad.  och hörrni,  stockholm och kungsholmen vore inte fel att bo vid. även att så fort jag befinner mig här i krokarna lyckas jag alltid få kändis-hysteri..   och ni som känner mig vet ju vilken nivå den är på.    men ja,  nu har jag inte tid att sitta här.  måste hinna iväg till kändisfesten. alla ringer för fullt och tjatar på att jag måste komma dit,  nu när jag ändå är här liksom.   så,  vi hörs!


2010 04 01

nu har har jag packat färdigt och ska snart dra mig mot stan.  det är match mot gävle,  och därefter drar jag till stockholm.  blir där hela påsken.  och appropå mitt dåliga humör inatt..  det är inte på topp än.  men det är mycket mycket bättre,   tur att det finns folk som kan det där med att muntra upp.  OCH att jag har en glad-spellista på spotify.  det hjälper lite i alla fall.   men nu har jag inte tid att sitta här med.  vi hörs!      förresten,  jag har hunnit med att vara påsk-höna på lekis idag också,    den ni.

2010 04 01

kul att det stog fyra stora älgar utanför mitt fönster imorse!

2010 04 01

det var sjukt länge sedan nu.  men varför kom jag in i ett såhär dåligt humör? jag hatar det.  och egentligen vet jag väl att det inte blir bättre av att nämna det här.  men kanske att det kan försvinna lite om man skriver ur sig det. hoppas.  tur i alla fall att jag får träffa min syster imorgon. jag behöver henne nu. det fungerar inte att vara utan henne i mer än tre månader.   vi hörs vidare,  godnatt.

RSS 2.0