HEM SÖTA HEM

Då har jag anlänt mig hem till sundsvall igen. Och jag har haft en otroligt mysig vecka hos min älskade syster och kalle! Dom är så otroligt braiga. Och något speciellt som är värt att nämnas är då vi var ut i fredags.. det var två toaletter på varje toalett. Snacka om att dom tänkt till, att tjejer oftast inte går själv. Det var kul, och jag fick mig ett rejält skratt. Tio av tio toarullar!


(ja, det blev en och annan beatbox också. det är min grej.)

IM KINDA MISS YOU

Jag vet hur jag fungerar, jag har börjat lära känna mig själv riktigt ordentlligt jäkla bra. Men trots det tvivlar jag på om jag ändå gjort ett misstag. Ni vet, den tanken, OM.

YOU ARE THE BEST THING


VÄRLDENS BÄSTA

Tänk att jag har glömt att nämna om att Despicable me är den absolut bästa fimlen hittills. Om ni inte har sett den, vet ni vad ni har att göra i alla fall. Det har jag gjort fem gånger, plus snabbspolingar igenom. I love it!


ETT SAGOBRÖLLOP

En så otroligt fin helg. Massor med bilder och massor med fina minnen!










LETS DO IT AGAIN


JAG ÄR EN SMARTIS

Igår satt jag och mixtrade med mina olika högtalare och försökte få dessa att kopplas samman på något vis. Men med tanke på att jag har tre ljudutgångar ifrån min bas (som egentligen passar bra till stationära datorer) fick jag en riktig funderare ifall det fanns något som skulle kunna sammakoppla allt till min tv/dator. Och efter en lång och klurig förklaring (utav min skiss till en tänkbar manick) till en av teknik-killarna fann jag en som är värd att hyllas. Det var dock osäkert om det skulle fungera, men det var värt att pröva. Denna skulle i så fall göra att jag kunde koppla in mitt 5.1 system + min ipodhögtalare. Och hörrni, min idé gick hem. Jag har nu sammanlagt 8 högtalare och en bas på mina 24 kvadrat. Dessutom kan jag koppla in fler. Ljud är gött, and I am a genius!

PEPPA TILL MUSIK

Denna bild gäller ifall jag lägger upp musik. Klicka och hör! ps. peppet i låten är vid 1.33.
(Inspirationen med bild i text fick jag utav christina, http://ljudetavjuli.blogg.se)

ALLA HJÄRTANS DAG

Hoppas ni alla haft en lika mysig dag som jag har haft idag. KRAM

JAG TYCKER OM ER!





STORHANDLAT

Igår åkte min kära mamma och pappa upp till mig för att fixa till lägenheten. Det gick väldigt bra! Nu är det mesta inhandlat som jag behöver. Dock kommer soffan, bordet och tv-bänken hemlevererat hit på torsdag. Så därefter är det fix med hyllor och dekoratiner på väggar. Det kommer att bli så bra! Det är kul att flytta, och jag trivs här med alla.

Ni kan få en liten tjuvistitt på hur del av mitt kök ser ut.
Men jag väntar med resten tills allt är klart! Så fortsätt att hålla ut! :)





FRÅN MÄSTERKOCK TILL SNICKARE

Eftersom jag var tvungen att lägga ner mästerkocken, övergick jag till snickare ist. Då jag tillsammans med mina medarbetare my och johanna löste ihopsättningen av hyllan väldigt bra! Vi blir svåra konkurrenter till Bygglov i framtiden. Vänta bara!


KNIVAR ÄR VASSA

Efter mitt matlagningsprojekt såg mina fingrar ut såhär. Jag kan gott erkänna att jag inte tilhör en utav mästerkockarna, även fast jag skröt om det strax innan. Vad skulle jag göra utan johanna som raskt assisterade min matlagning. Bäst tjej!


MINA KÄRA GRANNAR

Se vilka bra grannar/vänner jag har! De kom förbi med inflyttningsmuffins och bjöd på glad stämning. Jag störtgillar er!  (jag gillar även att Christinas byxor matchar mitt täcke)

NYINFLYTTAD

Dagen har varit fullt med packa in i vagn, pack ut ur vagn och packa in i lägenhet. Det var mer grejer än jag trodde. Dock är det fortfarande lite tomt på mina 24 kvadrat. Därför störtgillar jag att mamma och pappa kommer upp på torsdag och hjälper mig med att bubba från ikea. Ni ska bara veta vilka bästiga föräldrar jag har! Redan hilltills har de gett mig björntjänster. Bilder på mitt kryp-in kommer så småning om. Håll ut!

LJUS STRÅLANDE LJUS


Det här är en självklarhet att ta med till sundsvall. Den får mig att må bra! Min syster är bäst.

GODA ORD

Mitt i flyttstädet fann jag lite små lappar jag skrivit ner. Dom är bra och kuliga.


BASKET

Fredagar är bra mysiga. I alla fall mina. Idag/ikväll har jag umgåtts med johanna amanda jesper och lars. Pizza och biteline, jummy. Därefter mötte vi upp tre till vid sporthallen. För första gången i mitt liv var det basketkik på gång. Och jag märkte redan ikväll att jag blir ett framtida dragons-fan. Fler matcher, JA!


IT'S SO FLUFFY

Kvällen till ära spenderades tillsammans med my. Och ja, det blir alltid lyckade stunder. Eftersom jag haft dåligt med tid till att följa HHC i år, passade det ypperligt att se dom spela ikväll. Bäst att man passar på! Gött att dom spöade skiten ur östersund också!  Hur som helst, efter hockeyn tackade jag inte nej till fika, så jag och my drog oss till storgatan. Och se vilken fin tavla jag fann, som hon har gjort till per! Jag störtgillar den! :)


STRATEGISK KOMMUNIKATION

Jag lär erkänna att jag känner hybridisering efter denna dag med allt kommunikationsprat. Men jag gillar vårt lilla kryp-in på café Barista. Det är ett bra ställe. (notera att detta var ett bra PR för Barista)


RSS 2.0