BUBBA OCH BÄRA

Johanna har äntligen fått tillgång till sin lägenhet, och jag hjälpte henne att flytta lite. Och som belöning drog vi igång ett storbak,  lussekissisar. Ni mån tro att dom är smarrig!


MAN SKA'NTE KLAGA

Jag har klagat och gnällt lite på att mina fötter är för små att det inte passar i ett par vinterkängor i storlek 36, alla är ändå för stora.  Men jag bör sluta upp med det,  för johanna hittade ett par åt mig. Billiga. På barnavdelningen. Passar min studentbudget alldeles ypperligt!  Se vilka fina.




BRA HELG

I helgen tog jag mig en tripp till Jönköping, till min kära syster, kalle och kära linn. Och jag har haft det superbra. Vi hann med att gå på stan, kika julmarknad, äta god mat och goda knäckäpplen. Vi hann även med att köra massa tvspel, (fortfarande träningsvärk efter boxningen) En riktigt toppenhelg skulle jag vilja säga!



BOR PÅ SKOLAN?

Jag är helt slut, längtar efter helg. Jag har spenderat massor med timmar på skolan den här veckan. Måndag 9-23.45, tisdag 9-21.45 och idag blev det 8-19.30. (kände att jag behövde gå hem i tid)  Jag har nämligen dragit på mig dumma sjukbakterier också..   jag vill ha helg och åka hemhem.

HÄR HAR VI DEN

En samlingsskiva kan man väl säga.   Tre nya låtar iaf. dom är görbra!
P!nk – Greatest Hits...So Far!!! lyssna vettja.




SÅHÄR BOR JAG

Ni som inte hunnit er hit och hälsat på mig, kanske är lite nyfiken ändå.
Här visar jag er hur jag booor.

Pling plong!  Välkommen in!


Då tar vi av oss skorna och jackan och kikar in.


Det var förresten där vi nyss stog. (OBS lappen på dörren)


Vad skulle jag göra utan den?  Den är viktig!


Ja,  då traskar vi vidare till köket.


Ja,  en toalett behöver man också. (Den ska däremot renoveras fick jag veta)


Och vardagsrummet. Men vart är tvn? Kul att titta ut genom ett fönster.. snylta av grannar?


Neeej då.  Man fäller visst ner den från taket. Projektor. (Och bilden ska naturligtvis vara på hela duken.. men ni vet, mysteriet på greveholm är lite äldre och har inte riktigt det formatet. Det är förresten maraton på det hos mig nu för tiden)


Och slutligen sovrummet.  (Obäddad säng. Men det är bara för att jag nyss tvättat och ska väl snart krypa ner)
Ni ser dörren där också,  det är en uteplats, rätt stor och inglasad.  Men om ni vill se den får ni allt komma hit och hälsa på mig. Jag ska bjuda på fika då också! Inte vilket fika som helst..



SWISCH

Är det något jag och johanna kan, så är det att laga mat, träna och cilla (coolt ordval av mig, veeet) nästan varje dag. Det sägs att tiden går fort om man har roligt,  och det har jag fått bekräftat. Det är redan fredag imorgon?  Det var ju nyss förra måndagen liksom..

BRA HELG

Helgen blev minsann lyckad,  vilket egentligen var lite väntat.   I fredags var det rock n roll med johanna&amanda,  en danskväll jag sent kommer att glömma,  jag svär, svetten sprutade.   Och igår åkte jag hem och hade en återsamling med tjejerna i gamla mk06. Även den blev en klockiskväll! Jag ser fram emot fleeer helger.

MIDDAG

Mackor och yoghurt till middag går väl det också. Bilden blev gul?  Gult är fult, kult.


FILMKVÄLLAR

Jag slutar aldrig förvånas om hur bra jag och tekniken går ihop ibland.  Nu kan jag nog ta på mig att fixa filmkvällar framöver.  I alla fall till 18 december..

ETT KLICK TILLBAKA

Lite lustigt.  Jag fick för mig att kika tillbaka på vad jag skrivit den 1 november 2009, alltså för prick ett år sedan. Och det visade sig att jag gjort precis samma sak då också, kikat tillbaka.  Det kallar jag lustigt.  Hur som helst,  vad  kul det är att gå tillbaka. Känns faktiskt nästan som igår. Att det redan gått ett år..  tiden skrämmer mig lite ibland.

POWERWALK

Det beror ju på hur man ser på motion och motion..  Jag och johanna tog oss en powerwalk ikväll.  Och ja,  vi gick till ica, slank in och köpte lite till fika och bestämde oss ganska på en gång att  kila hem och borra ner oss i soffan i stället.  Det var vi värda ikväll.  Men ja,  motion på 800 meter är bättre än noll i alla fall.

RSS 2.0