LÄNGTAN

Okej,   biljett är bokad, biljett är bokad och biljett är bokad.  Så ja,   jag tror att ni ser hur mycket skoj jag har att se fram emot.  Och sen ser jag fram emot 6e och 11e november också för den delen.   Fem "längtor" inom ganska kort tid.  Det ni.

ONSDAGSAKTIVITET

Jag verkligen störtgillar onsdagsaktiviteter.  Ikväll var det hockey som gällde. Vi var sex stycken i hallen som blev glada, då när mora besegrade sundsvall med 2-1. Kvällen toppades med varm oboy och karins hembakade bullar. (Det ni!) OCH massa annat tokigt. Hähää.   Jag fram emot nästa onsdag.

UNDERHÅLLNING

Ja, ni ska veta vad jag och johanna älskar denna grabb.  Döiskratt&liggapåglovet-klass på honom. Vi gillar underhållning när det är som tyngst i skolan. Mahaa.


SOM JAG SAKNAT DIG

Min helgen har spenderats med bästa Linn. Jag har sagt det förut och säger det igen, vi lyckas alltid få till det.  Nu får jag vänta tills jul,  då du kommer hem igen. Om inte jag får för mig att åka ner, (om skolan tillåter).  För det känns väldigt långt till jul,  men tiden brukar ju ticka på rätt ordentligt har jag lärt mig.

NÄR BLIR JAG KLOKARE?

People who are meant to be together, always find a way to each other.
Jag tror det kan ligga något i det, jag hoppas att jag har rätt.

SUNDSVALLSBO

Då har min syster och kalle åkt hem till sitt, och jag ska snart bege mig mot mitt nya. I två månader kommer jag att bo i en stor fräsch lägenhet, till 17 december. Därfter får jag vänta till 1 februari, då jag får min alldeles egna.  Så en månads pendling där emellan. Hoppas jag står ut med det!  Slå mig en pling och hälsa på mig och mitt nya.


I 20 år har jag bott i Forsa,  tills nu.  Det här är ungefär en sådär 16 år sedan..


ALLTID DEN BÄSTA

Nu är hon äntligen hemma. Min syster. Hon är bäst!

I LIKE HER NEW SONG


GRAFISK DESIGN

I två veckor framöver kommer förhoppningsvis min kreativitet att flöda. Om inte, ligger jag risigt till.  Vi har nämligen tre uppgifter som ska bli klar.  Och, i alla fall två av dom, kommer att kräva väldigt mycket tid.  Jag har en känsla av att jag kommer att befinna mig i skolan långt in på nätterna framöver.  Hejaheja!

JOVISST BLIR MAN KNASIG

Då har jag prövat att vara trasdocka för en kväll,   och ja, inte visste jag att dom var så jävlig på att dricka smultronvin..   Men det har jag fått klart för mig nu i alla fall. En liten varning till er som funderat på trasdockstema i framtiden.  Men kul hade vi!

LITE TRASIGA OCH KNASIGA

Imorgon är vi bjudna på inflyttningsfest till Elin.   Och eftersom vi alla älskar maskerader där uppe, blir det ännu en sådan.  Den här gången barntema.  Och ja,  vi kör på dom gamla favvisarna. Trasdockorna.




NU ELLER ALDRIG

Det känns orättvist. Och det är sådana saker som gör att det faktiskt inte fungerar. Det är småsaker,  men dom påverkar så mycket mer är bara lite.


ALLT BLIR INTE SOM MAN TÄNKT

Ja, min dag blev helt annorlunda än vad jag planerat.  Jag trodde att jag skulle kunna jobba hemma,  ta det lugnt..  men ack vad fel jag hade. Det blev massa stress att hinna till buss, och klockan 13.45 anlände jag till sundsvall.  Så ja,  jag och johanna lämnade skolan 21.00 ikväll.  Därefter drog vi på max för ett kvällsmål,  och inatt kör vi på en "hagström flyttar in" igen,  återigen på norrmalm.  Det gillar vi!


PASSA SIG FÖR SLUSSARNA

Jag kände för en liten fotoexpedition igen.  Kamera och stativ med, mössa och halsduk på.  Och tänka sig vilka små smultronställen man kan hitta i Forsa.



DRIPP DROPP

Just nu är jag inne i en riktig foto-period.  Fotar allt jag ser,   typ.



PANG TJONG

Nu tror jag visst att det får vara nog med håltagning för min del på ett tag.  Jag swishade nämlingen in lika snabbt, som ut idag igen.    Däremellan två snabba skott.    Så ja,  så här ser jag nu ut i båda mina öron, nästan. Bara "flörpen" som skiljer.


JAG HYLLAR FRÖKEN MÅRTENSSON

Huua, hur ska jag nu kunna somna tryggt om kvällarna, när du gjort mig bortskämd hela helgen? Som jag redan saknar dig viktoriamårtensson. Och allt allt allt braiga vi gjorde i helgen. Myskväll, skratt, fnatt, promenad, fika, raggarrundor, condis, fotoexpeditioner..   du ska bara veta hur jäkla bra du är!


TRÖTT SOM NÅGOT RIKTIGT TRÖTT

Att jag känner mig lika seg som en snigels hastighet är en sak som är säker i alla fall.
Klockan ringer 05.00, tar tåget till sundnsvall, är framme 07.40, börjar föreläsning 09.15,
tar tåget hem 16.52, är hemma 18.30.   Så ja,  jag har en anledning till att vara trött.
Tur att nedräkningen till tillträdet av min lägenhet har börjat i alla fall,   119 dagar...
Haha,   jag har väl blivit gråhårig när den dagen kommer.  Men men,   bara att stå ut.




Förresten,  den här lilla filuren tror visst att vår gård är någon slags camping. Han/hon har visst bosatt sig.

FOTOEXPEDITION



TAGIT IGEN LITE FÖRLORAD TID

ViktoriaMårtensson är en vän av guld.  Och vi tog igen mycket i helgen!  hjärta.




"HAGSTRÖM FLYTTAR IN"

Jag trivs här borta i skogarna. Korskrogen och viktoriamårtensson.

RSS 2.0