PIRR I MAGEN

Jag har inte tänkt så mycket på sundsvall,  liksom "pirr i magen- tänkt." Men när jag idag berättade allt för viktoria,  blev hon pirrig, vilket påverkade mig att bli pirrig.  Så ja,  fjärlilar i magen inför imorgon.  Imorgon 15.25 åker jag med tåget till Sundsvall nämligen.  Och helgen är fullsmäckad. Nollning.  Och dessutom kommer jag att vara sambo med emma.  Awesome.  Jag ser fram emot det!


HÖST I GARDEROBEN

Ingen tvekan om att hösten är här.  Jag behöver införskaffa mig lite nya kläder. Och jag känner att denna dag är perfekt för det.  Dessutom tillsammans med Viktoria. Det kan inte bli så mycket bättre. Vi har lite att ta igen!


LIFE IS LIFE

Tänk vad EN människa kan påverka ens liv positivt. På bara några timmar, ibland minuter. Liksom 20 kilo lättare direkt. Ni som brukar hamna i dåliga perioder,  våga se er omkring.  Lösningen finns oftast bara några ögonkast ifrån. Jag lovar.

O'GIRL

Ett iskallt glas o'boy och en varm macka, kommer nog alltid att ligga i toppstriden. Jag kan med stor sannolighet avslöja att jag förblir att vara en o'boy-människa.

OTAGGAD

Vilken jäkla skitmatch.  Det var till och med så att jag ställde frågan till mig själv,  varför spelar jag fotboll? Och det är inte okej.  Antar att det bara är att bryta ihop och komma igen. Det fixar jag nog till slut.

ETT - NOLL TILL MIG

Magkänsla är verkligen min grej. Tyvärr.  Jag visste väl egentligen att det skulle komma förr eller senare,  och jag hoppas den för något positivt med sig. Men ja, mycket tankar och liten verkstad. Kanske vore bra att få saker och ting gjort.

VÄRT ATT LÄGGA EN TANKE PÅ

Ja,  hörrni.  Vad är egentligen viktigt? Tänk till. Så varför egentligen lägga ner tid på sådant som inte är viktigt. Det kallas verkligen att kasta bort tid, värdefull tid.  Sen kan det också vara svårt att dra en gräns. Man ger och ger, till något man tycker är viktigt, men får mycket mindre tillbaka.  Är det verkligen tillräckligt viktigt att lägga ner tid på då?   Det är också någonting man måste ha med sig hela tiden.

HEJ DÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN

Det kändes riktigt skönt att få ett avslut på arbetsförmedlingen idag. Nu hoppas jag till 100 att jag kommer att stormtrivas i Sundsvall,  och det tror jag.  Man måste våga satsa för att vinna, sa en klok man till mig. Och jag tänker gå all-in.

VOLLYBOLL

Ja, man kan väl säga att jag och linn lyckades riktigt bra med gårdagen. Vi drog ihop ett väldigt blandat gäng, nya ansikten för alla, och spelade vollyboll på maln.  Ett riktigt toppengäng vill jag lova! Och var man sandig efter?   Oja.  Efter alla dessa offringar. Känner ni suget suget att vara med nästa gång?  hör av er!  Ju fler desto roligare.  Vi kanske övar lite kung-fu nästa gång också,  vem vet..  höhö.

I'M BACK

Tror ni jag känner mig lättad?  Igår tränade jag en hel fotbollsträning utan att ens känna mig en gnutta yr.  Så himla sköönt.   Jag hade nästan glömt hur roligt det var att springa runt och sparka på en boll.  Nu hoppas jag på att vändningen är på gång. Ingen mer otur, tack.

VÄNTAN ÄR SNART ÖVER

Jag hade rätt,  min magkänsla kan man för det mesta lita på. I ett tidigare inlägg nämnde jag att mitt liv nog fått en liten förändring inom en månad,  och ja, så blir det.  Jag har nämligen kommit in på mittuniversitetet i sundsvall, grafisk design och kommunikation.   Den 30e augusti börjar introduktionen, och därefter tre nya skolår.
Det ser jag fram emot!

KRISTALLERNA PÅ FIKAPAUS

Löprunda nästa.  Jag tror att kristallerna sitter ganska stilla idag, vilket innebär att det kommer att kännas bra!  Otroligt skönt vill jag lova.  Snart kan jag nog börja lira boll igeeeeen också!  Ikväll kör fotbollen igång igen,  Team Hudik - Sundsvall.  Och lita på att jag finns på läktaren för att heja fram en vinst.  Vi ses där!

I VÄNTAN PÅ BÄTTRE TIDER

Hur mitt liv ser ut om en månad har jag faktiskt ingen aning om.  Någonting kommer jag att syssla med,  annars. Och jag har en bra känsla inom mig att det kommer att kunna lösa sig! Det gäller att hoppas.

RSS 2.0